Seçim öncesi çalışmalarına hız kazandıran Ak Parti Kadın Kolları Teşkilatı İzmir’deki faaliyetlerinde dur durak tanımıyor.
Daha önce şehrin ana arterlerinde broşür dağıtarak “Yeni Türkiye”yi anlatan Ak kadınlara bu kez İzmir Milletvekili Adayı Veysel Eroğlu’nun Eşi Hatice Eroğlu da destek verdi.
Gaziemir ve bir çok sosyete pazarları, semt pazarlarını gezerek esnaf ziyareti yapan, vatandaşlara Neden Ak Parti? Sorusunun cevabını veren Eroğlu, aldığı olumlu tepkilerden memnun kaldı.
Seçime kadar Ak Parti’nin Kadın Kolları’yla birebir temas halinde çalışacaklarını belirten Bakan Eşi, “Çalışkan AK kadınlarla birlikte esnafımızı ziyaret ettik, broşür dağıttık. “Yeni Türkiye”yi anlattık, eski Türkiye’yle arasındaki farkı söyledik. Halkımızdan aldığım bilgiler beni şaşırttı. Çok bilinçli bir İzmirli gördüm karşımda. Esnafımız kendilerine hükümetimize sunulan imkanlardan fazlasıyla bilgili, bir kısım teşviklerden aktif şekilde yararlanıyor. Semt pazarlarımız en hareketli mekanlarımız oldu. Broşürlerimize ilgi büyüktü. AK Parti İzmir Kadın Kolları Teşkilat Başkanımız Gözde Keskin’le beraber her yeri karış karış gezdik. Ak Parti aslında nasıl bir parti? Vatandaşımız bizi nasıl tanıyor? Bunu bire bir yaşama ve şahit olma durumuyla karşılaştık. Sonuçlar bizim açımızdan memnun edici. İnşallah bu ve buna benzer çalışmalarımız daha da artarak devam edecek” dedi.
BAKAN EROĞLU’NUN EŞİ DE SAHALARDA
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Eşi Hatice Eroğlu Ak Parti Kadın Kolları Teşkilatı’nın faaliyetine katıldı.
İLGİLİ HABERLER