Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a '1 yıl geçici üyelikten çıkarma cezası' verildi

CHP Yüksek Disiplin Kurulu, CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında '1 yıl geçici üyelikten çıkarma' cezasının verilmesine oy birliği ile karar verdi. TRT Haber'in aktardığına göre; kesin ihraç istemiyle parti disiplinine sevk edilen Tanju...
CHP Yüksek Disiplin Kurulu, CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında '1 yıl geçici üyelikten çıkarma' cezasının verilmesine oy birliği ile karar verdi.

TRT Haber'in aktardığına göre; kesin ihraç istemiyle parti disiplinine sevk edilen Tanju Özcan için CHP Yüksek Disiplin Kurulu bugün bir kez daha toplandı. Kurul, oy birliğiyle Özcan'a 1 yıl geçici çıkarma cezası verdi. 

Kurul, son toplantısını 22 Ağustos tarihinde yapmıştı. Tanju Özcan'ın dosyasının çok yönlü incelenmesi için toplantı 26 Eylül'e ertelenmişti. 

Odatv'ye konuşan Tanju Özcan, "Ben CHP'nin öz evladıyım. Kimse beni CHP'den koparamaz. Yargı yoluna başvuracağım. Her işte bir hayır vardır" dedi.
Başka bir partiye geçecek misiniz sorusuna ise Tanju Özcan, "Ben daha önce de söyledim. Öyle bir arayış içinde değilim, ben CHP'liyim" diye cevap verdi. 

Belediye meclisi toplantısında AK Partili kadın üye ile yaşadığı diyalog sonrasında CHP yönetimi Özcan hakkında disiplin süreci başlatmıştı. Daha önce de disipline sevk edilen Özcan, uyarı cezası almıştı.

İLGİLİ HABERLER