Çandarlı Cumhuriyet Meydanı’nda Ayak Tenisi Heyecanı: Şampiyon Duru Venti Çandarlı

Dikili Belediyesi tarafından düzenlenen Plaj Ayak Tenisi Turnuvası, Çandarlı Cumhuriyet Meydanı’nda üç gün boyunca spor ve eğlenceyi bir araya getirdi. 18 takımın mücadele ettiği turnuvada şampiyonluğa Duru Venti Çandarlı ulaştı.

Dikili Belediyesi, yaz sezonunda kentte sportif ve sosyal yaşamı hareketlendiren etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. 21-23 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Plaj Ayak Tenisi Turnuvası, Çandarlı Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi.

ÇANDARLI CUMHURİYET MEYDANI TURNUVA İÇİN HAZIRLANDI

Turnuva için geçtiğimiz hafta açılışı yapılan Çandarlı Cumhuriyet Meydanı da özel olarak hazırlandı. Beton zemin üzerine çim halı serilerek turnuvaya uygun bir oyun alanı oluşturuldu. Böylece meydan, üç gün boyunca sporcuların kıyasıya mücadele ettiği, vatandaşların ise karşılaşmaları takip ederek keyifli vakit geçirdiği bir spor alanına dönüştü. Toplam 18 takımın katıldığı turnuvada sporcular şampiyonluk için mücadele ederken, meydanda renkli ve hareketli görüntüler oluştu. Akşam saatlerinde de devam eden karşılaşmalar, Çandarlı’nın sosyal yaşamına farklı bir atmosfer kazandırdı.

Üç gün süren mücadelelerin sonunda Duru Venti Çandarlı şampiyon olurken, Denizköy City ikinci, Denizköy Yörükleri ise üçüncü oldu.

DİKİLİ’DE HEDEF: SPORLA BİR ARAYA GELEN KENT

Turnuvaya gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, organizasyonun yalnızca sportif bir mücadele olmadığını belirterek, vatandaşların bir araya geldiği sosyal bir ortam oluşturmayı hedeflediklerini yineledi. Başkan Kırgöz, “Belediyemiz bünyesinde düzenlediğimiz bu organizasyonla vatandaşlarımızı ve özellikle gençlerimizi spor etrafında bir araya getirmeyi hedefledik. Güzel, keyifli ve aynı zamanda tatlı bir rekabetin olduğu bir organizasyon ortaya çıktı. Katılımın ve ilginin yüksek olması bizleri ayrıca mutlu etti. Buradaki amacımız sadece bir turnuva düzenlemek değil; insanların bir araya geldiği, kaynaştığı ve sporun güzelliklerini yaşadığı bir ortam oluşturmak. Katılım sağlayan tüm sporcularımıza ve bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de bu tarz sportif faaliyetleri artırarak devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Çandarlı Cumhuriyet Meydanı’nın farklı etkinliklerle kent yaşamının önemli buluşma noktalarından biri haline geldiğini belirten Başkan Kırgöz, dereceye giren takımları tebrik ederek tüm sporculara başarılarının devamını diledi.

Dikili Belediyesi, kent genelinde farklı yaş gruplarını sporla buluşturan sportif etkinlikleri artırarak sürdürmeyi hedefliyor.

İLGİLİ HABERLER