CHP'li Başkan adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı

Ruhsat işlemlerinde usulsüzlük iddiasıyla gözaltına alınan CHP’li Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Çanakkale'de haklarında yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Ayvacık ilçesi Küçükkuyu beldesi Belediye Başkanı Cengiz Balkan ile Fen İşleri Müdür Vekili Musa Ö. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, memur Metin E. tutuklandı.

"İrtikap" suçunu işledikleri öne sürülen Balkan ile Fen İşleri Müdür Vekili Musa Ö. ve memur Metin E. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden Başkan Balkan ile Fen İşleri Müdür Vekili Musa Ö. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Fen İşleri Müdürlüğünde görevli memur Metin E. ise "irtikap" suçlamasıyla tutuklandı.
İLGİLİ HABERLER