Cumhurbaşkanı Erdoğan eski Katar Emiri için Doha'da taziyede bulundu

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri'ne eski Emir'in vefatı için başsağlığı diledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar'ın başkenti Doha'ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Hamad Uluslararası Havalimanı'na iniş yapan Erdoğan'ı, Katar Başbakan Yardımcısı ve Savunma İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Şeyh Suud bin Abdurrahman bin Hasan Al Sani karşıladı. Karşılamanın ardından heyet Lusail Sarayı'na geçti.

Taziye dileklerini iletti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Temim bin Hamed Al Sani ile burada bir araya geldi. Eski Katar Emiri Hamad bin Halife Al Sani'nin vefatı dolayısıyla başsağlığı dileklerini sundu.

Emine Erdoğan Şeyha Moza'ya taziyede bulundu

Ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan da eşlik etti. Emine Erdoğan, vefat eden eski Katar Emiri'nin eşi Şeyha Moza Bint Nasır'a taziye dileklerini iletti.

Erdoğan'ın Doha temaslarındaki heyetinde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Diyanet İşleri Başkanı Safi Arpaguş ve Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Mustafa Göksu yer aldı.

İLGİLİ HABERLER