CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, cuma namazını Yenibosna’daki Merkez Camisi’nde kıldı.
İmamoğlu, camiden ayrılırken bir gruptan tarafından protesto edildi. Protestoya karşılık başka bir grup da İmamoğlu’na alkışlarla destek verdı.
Medyascope’tan İbrahim Yayan’ın haberine göre, polisler gruba liderlik ettiği belirtilen ve “Kahrolsun PKK. Hangi yüzle destekliyorsunuz?” şeklinde bağıran bir kişiyi, polis aracıyla bindirdi ve camiden uzaklaştırdı.
İmamoğlu, cuma namazından çıkarken protesto edildi. Bir kişi polis aracıyla bölgeden uzaklaştırılırken diğer vatandaşlar ise alkışlarla İmamoğlu'na destek olduhttps://t.co/PBv78CSRyj pic.twitter.com/3muNeGMn5K
— Sputnik Türkiye (@sputnik_TR) 31 Mayıs 2019
İmamoğlu'na cami çıkışında protesto ve destek
CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, cuma namazından çıkarken protesto edildi. Bir kişi, polis aracıyla bölgeden uzaklaştırılırken diğer vatandaşlar ise alkışlarla İmamoğlu'na destek oldu.
İLGİLİ HABERLER