11 KASIM DELEGE SEÇİMLERİ İLK SONUÇLAR

TAKİP ET

Bugün de CHP'de seçim mesaisi son hızla devam ediyor. İlk sonuçlar da gelmeye başladı. 

Sevilcan GÜNAY/GERÇEK HABERCİ-11 Kasım Pazartesi günü de CHP’nin delege seçimleri devam ediyor. Merkez’de sadece Bornova’da Karaçam Mahallesi’nde seçim gerçekleşirken diğer sandıklar uzak ilçelerde kuruldu. İlk Sonuçlar da gelmeye başladı. Ödemiş’te 20 Mahallede seçime gidildi, 13 mahallede de sonuç belli oldu.  İşte sonucu belli olan mahaller 

Çamlıca Mahallesi;  Şevket Koşar, Küre Mahallesi Ersin Karadişoğlu, Kemenler Mahallesi Veli Aşçı, Demirdere Mahallesi; Muammer Kırıcı, Küçükören Mahallesi Mehmet Kurşun, Güney Mahallesi Özay Er, Pirinççi Mahallesi Turan Alpay-Abdullah Güntekin-Fikret Saydam, Mescitli Mahallesi Kani Taşkın-Muharrem Önder-Abdullah Özkan-Refik Sehli Uyaroğlu, Emirli Mahallesi Muzaffer Kasap-Abas Yılmaz-Ahmet Sakal, Balabanlı Mahallesi Melih Merdan-Ali Akkaş- Selçuk Uyanır-Zafer Gaçar, Karakova Mahallesi Şenol Akoya, Bozcayaka Mahallesi Abdullah Saytar-Şenol Özırmak-Özer Yayla-Osman Giden, Kazanlı Mahallesi Ali Balban-Ahmet Nizam-Eşref Yuslu

Karaburun’da ise 4 Mahallede seçime gidildi ve Bozköy’de de seçim belli oldu. 11 üyesi bulunan mahallede 6 kişi yarıştı ve 2 delege seçildi, Delege seçilen isimler; Mehmet Ali Toskaya, Sadettin Dikkaya.

Bayındır’da da Atatürk, Cumhuriyet, Karaveliler, Yeşilova, Turan Mahallelerinde seçim gerçekleşti. Tüm mahallerde tek liste ile gidilen seçime katılımın çok yüksek olduğu ve seçimin oldukça sakin geçtiği öğrenildi.

Kınık’ta ise bugün seçim son buluyor. Bugün 28 mahallede seçime gidildi.  Elmadere, Karadere, Arpadere, Hamzalı, Sucahlı, Kodukburun, Cumalı, Aziziye, Mustaklar, Köseler, Işıklar, Çaltı, Değirmencieli, Kalemköy, Yaylaköy, Bademalan, Çanköy, Büyükoba, Balaban, Musaçalı, İbrahimağa, Çiftlik, Karatekeli, Kocaömer, Bağalan, Örtülü, Taştepe, Arpaseki Mahalleleri'nde gerçekleşen seçimlere tek liste ile gidildi.