4'LÜ ZİRVENİN ADI BELLİ OLDU; "GÜNDEM İZMİR"

TAKİP ET

AK Parti, CHP, İYİ Parti ve MHP İzmir İl Başkanlarının bugün yapacağı yemekli toplantının içeriğine GERÇEK HABERCİ ulaştı.

Pelin ÇALIŞKANELLİ/GERÇEK HABERCİ-AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin ev sahipliğinde, bugün saat 21.00’da Mövenpick Otel’de CHP İl Başkanı Deniz Yücel, MHP İl Başkanı Veysel Şahin ve İYİ Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, yemekli programın gündemine GERÇEK HABERCİ ulaştı. Toplantı ile ilgili özellikle Cumhur ve Millet İttifaklarının büyük temsilcisi sayılan aynı zamanda Genel ve Yerel İktidarın tarafları olan Ak Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve CHP İl Başkanı Deniz Yücel’in bir dosya hazırladığı öğrenildi. 

DOSYALARIN İÇERİĞİN DE NE VAR?

GERÇEK HABERCİ’nin kulislerden edindiği bilgiye göre toplantının ev sahibi olan Ak Parti il Başkanı Kerem Ali Sürekli ve CHP İl Başkanı Deniz Yücel’in hazırladığı dosyada başta İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki tarafından alınan ama devri bir türlü gerçekleştirilmeyen Alsancak semtinde Elektrik Fabrikası yer alacak. Bunun dışında, Ankara’da onay bekleyen ulaşım ve altyapı projeleri, Cumhur İttifakı belediyelerin Büyükşehir Belediyesi ile ilgili sıkıntıları ve İzmir’in geleceğe taşıyacak ortak projeler hazırlanması konuları yer alacak.

ZORLU TOWER GÜNDEMDE Mİ?

Bu arada toplantı ile ilgili siyaset kulislerinde Zorlu Tower olduğu yönünde iddialarda konuşuluyor. Hatırlanacağı üzere "kentin bağrına saplanan hançer" olarak nitelenen ve meclis kararı iptal edilen Zorlu Towers için Ankara'da yoğun kulis yapıldığı iddia edilmişti.