Aday gösterilmeyen AK Partili vekil: Kölelikten kurtuldum….

TAKİP ET

Milletvekili adayı gösterilmeyen AK Parti Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel, 'Kölelikten kurtuldum' paylaşımı yapınca tepki gördü. Yaptığı paylaşımın George Washington'dan alıntı olduğunu hatırlatan AK Partili vekil, 'Kesinlikle vatandaşlarımıza ve partimize karşı bir sitem değildir' diye düzeltme yaptı.

Sözcü'de yer alan habere göre Milletvekili adayı gösterilmeyen AK Parti Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel, “Kölelikten kurtuldum” paylaşımı yapınca tepki gördü. Yaptığı paylaşımın George Washington'dan alıntı olduğunu hatırlatan AK Partili vekil, “Kesinlikle vatandaşlarımıza ve partimize karşı bir sitem değildir” diye düzeltme yaptı.

Halen TBMM katip üyesi olan AK Partili Dinçel, milletvekili listelerinin açıklandığı gün, “Elhamdülillah… ‘Bugün kölelikten özgürlüğe ulaştığım gündür' George Washington” sözünü paylaştı. Bu yoruma tepkiler geldi. AK Partili vekil, tepkiler üzerine şu açıklamayı yaptı:

*Son paylaşımımız ne yazık ki yanlış anlaşılmıştır. Bu sözü George Washington, Başkanlık görevi bittiği zaman sarf etmiştir. Biz de Milletvekilliği görevimizin sona erecek olması nedeniyle böyle bir alıntı yaptık.

*Kesinlikle vatandaşlarımıza ve partimize karşı bir sitem değildir. Keza adaylık başvurusunda da bulunmamıştık. Sadece aileme daha çok vakit ayırabilecek olmanın mutluluğunu paylaşmak istedim.