Ademhan: "Meclisteki makam odasının kapısını söktüreceğim"

TAKİP ET

İzmir 1.Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Ferhan Ademhan Kent ve Demokrasi Derneği'nin düzenlemiş olduğu 'Kentliler Vekilleriyle Buluşuyor' kahvaltı etkinliğinde konuştu. Ademhan, "Meclisteki makam odasının kapısını söktüreceğim" dedi.

İzmir 1.Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Ferhan Ademhan, siyasi partilerin İzmir Milletvekili Adaylarının da katıldığı ve STK’ların da yer aldığı; Kent ve Demokrasi Derneği’nin düzenlemiş olduğu “Kentliler Vekilleriyle Buluşuyor” kahvaltı organizasyonunda konuştu. Ademhan, "66 yıldır bağımsız milletvekili çıkarmayan İzmir 14 Mayıs’ta 100 bin oyla milletvekili değil, Ankara’ya bir ağabey gönderecek" dedi.

"HALKIN OYUYLA SEÇİLENLER ŞİFRELİ KAPILARLA HALKA KAPILARLA HİZMET EDEMEZ" 

“Biz kimsenin adayı değiliz, İzmir’den Ankara’ya uzlaştırmaya geliyorum. Vekil milletin vekili olacak. Aldığımız oyların hakkını İzmir halkına hizmet ederek vereceğim.
İzmir’den Ankara’ya bir milletvekili nasıl olur, milletvekilliğini öğreteceğim. İzmir’in sorunlarını dünde biliyordum, kurduğum konfederasyonla herkese dokunarak bugünü de biliyorum.
Bugün burada oturan milletvekili adaylarına yarın meclise gittikleri zaman, burada görecek miyiz, aynı şekilde görebilecek miyiz? İzmir halkı adına kendilerine soruyorum…
Ben Ferhan Ademhan olarak söz veriyorum… İzmir milletvekillerini ziyarete gittiğimde şifreli kapıların olduğunu gördüm, halkın oyu ile seçilen vekiller şifreli kapılarla halka hizmet edemez işte bu yüzden diyorum ki, o mecliste benim kapım herkese açık olacak, daha da iddialı söylüyorum Meclisteki makam odasının kapısını söktüreceğim” 66 yıldır bağımsız milletvekili çıkarmayan İzmir 14 Mayıs’ta 100 bin oyla milletvekili değil, Ankara’ya bir ağabey gönderecek.

ferhan ademhan seçim milletvekili