AK Parti Bayraklı yöneticileri kaza yaptı: Alkollü sürücü gözaltına alındı

TAKİP ET

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği iftar programından dönen ve içinde ilçe yöneticilerinin bulunduğu araç kaza yaptı. Dün gece 23.00 suları meydana gelen ve alkollü olduğu iddia edilen bir kişinin AK Partili yöneticilerin bulunduğu araca çarpması sonucu meydana gelen kazada can kaybı yaşanmadı. Kazada yaralanan iki ilçe başkan yardımcısı ve bir ilçe yönetim kurulu üyesi Çiğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Araç sürücüsü ise gözaltına alındı.

Ege Postası'ndan Halide Demir Polatlı'nın haberine göre, AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal’ın Onur Mahallesi’nde verdiği iftar programından sonra bindikleri araç ile yola çıkan içinde AK Parti Bayraklı İlçe Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu bir araç kaza yaptı.

AK PARTİ BAYRAKLI İLÇE YÖNETİCİSİ ÜÇ KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Sürücüsü alkollü olduğu belirtilen bir aracın çarptığı aracın içinde bulunan AK Parti Bayraklı İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ateş, Burak Koç ile İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Saim Yabansu kazada yaralandı. Kafa ve vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan 3 AK Partili yönetici, olay yerine çağrılan ambulans ile hemen Çiğli Bölge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

ALKOLLÜ OLDUĞU İDDİA EDİLEN ARAÇ SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI

Hastanede tedavi altına alınan AK Parti Bayraklı İlçe yöneticisinin durumunun ağır olmadığı belirtilirken, tedavi ve tetkiklerinin sürdüğü kaydedildi. Öte yandan ilçe yöneticilerinin bulunduğu araca çarpan binek aracın alkollü olduğu iddia edilen sürücüsü gözaltına alınarak, Yamanlar Karakolu’na götürüldüğü öğrenildi.