Ak Parti'de 2002 ruhu arayışı devam edecek

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından '2002 ruhu'nu tarafından eski ilçe başkanlarına gönderilen teşekkür mektuplarının dağıtımı devam ederken bu çerçevede yeni bir adım geldi.

Pelin ÇALIŞKANELLİ / GERÇEK HABERCİ - KULİS HABER-  AK Parti'nin 2002 ruhunu canlandıracak kararlar çerçevesinde eski ilçe başkanlarına gönderilen teşekkür mektuplarının dağıtımı devam ediyor. 81 İl Başkanının eş güdümlü olarak dağıttığı mektuplar sonrasında parti kulislerinde bu çalışmadan sonra yapılacaklarda konuşulmaya başlandı. 

Parti kulislerinde bu mektupların ikinci aşaması olarak eski ilçe başkanlarının genel merkezde ağırlanacağı kurultay sonrası yeni yol haritası konusunda bilgilendirme yapılacağı konuşuluyor. Toplantıda asıl hedefin partiye küskün olanların tekrar parti saflarına katılması olduğu da dile getiriliyor.

Mektupta neler denmişti?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski ilçe başkanlarına gönderdiği mektupta özetle şu ifadeler yer aldı;

“Hep birlikte, milletimiz ve yeryüzündeki tüm mazlumlar için umut ışığı haline gelmiş bir davaya hizmet ediyoruz”

Bu dava, sizin gibi yüreğinde büyük Türkiye idealini taşıyan teşkilat mensuplarımızın omuzlarında yükseliyor ve inşallah yükselmeye de devam edecek. Üstlendiği vazifelerin öneminin bilincinde olan sizler gibi dostlarımız ile omuz omuza çalışmayı nasip ettiği için rabbime ne kadar hamd etsem azdır. 

AK Parti gücünü birlik ve beraberliğinden almaktadır. Genciyle yaşlısıyla, erkeğiyle kadınıyla herkesin elini taşın altına soktuğu bir teşkilatın mensuplarıyız. Bu süreçte kimi zaman önemli sorumluluklar üstlenmemiz, kimi zaman fedakârlıklar yapmamız gerekebiliyor.”

ak parti recep tayyip erdoğan 2002 ruhu teşekkür mektupları