AK Parti'de gözler Büyükşehir Belediyesi'nde…

TAKİP ET

AK Parti İzmir'de gözler 7 Kasım-12 Kasım tarihleri arasında çevrildi…

Aycan KARADAĞ/GERÇEK HABERCİ-  24 Haziran seçimlerinin ardından AK Parti 6. Büyük Kongresini 12 Ağustos’da gerçekleştirmişti. Kongrede yerel seçimlere götürecek AK Parti’nin A takımı da belirlendi.

Yaşanan gelişmelerin ardından, AK Parti'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, yerel seçimlerle ilgili Ekim ayına işaret ederek "Yüzümüzü ak edecek adayları belirleyeceğiz" demişti. Özhakesi, 3 Eylül 2018 Pazartesi gününden itibaren aday adaylarını belirlemeye başlayacaklarını kaydetmişti. Ancak AK Parti'nin belediye başkan aday adaylık başvurularının 5-12 Kasım tarihleri arasında yapılması öngörülüyor.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE KİMLER ADAY?

AK Parti İzmir’de ise çalışmalar devam ediyor.  İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne kimin aday olacağı ise merak edilirken, kulisler de hareketlenmeye başladı. Kulislerde, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekilli Hamza Dağ, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya ve AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün isimleri konuşuluyor.