AK Parti Genel Sekreteri İnan'dan İmamoğlu'na Sert Yanıt
AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarına sert bir dille yanıt verdi.
Yiğit UZUN /GERÇEK HABERCİ- İnan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İmamoğlu’nun geçmişte Cumhurbaşkanı Yardımcılığı için aday olduğunu hatırlatarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a meydan okumasını eleştirdi.
"Daha 2 sene önce sandıktan kaçıp koşa koşa Cumhurbaşkanı Yardımcılığı için aday olan şahıs, en büyük gücünü sandıktan alan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a meydan okurken bir otursun düşünsün." ifadelerini kullanan İnan, İmamoğlu’nun partisinde de meşruiyet problemi yaşadığını öne sürdü.
İnan, açıklamasının devamında "Zübük siyasetiyle kişisel kariyerleri için İstanbul'a kıyanlar; milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'a meydan okuyamazlar." diyerek eleştirilerini sürdürdü.
AK Partili İnan, millete hizmet yolunda çalışmalarına güçlenerek devam edeceklerini vurgulayarak, seçim sürecinde Erdoğan’ın liderliğinin halktan büyük destek gördüğünü belirtti.