AK PARTİ İL BAŞKANI KEREM ALİ SÜREKLİ'DEN ESKİ İL BAŞKANLARINA ZİYARET

TAKİP ET

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, eski il başkanlarını ziyaret ederek Ankara'da düzenlenecek olan toplantıya davet etti

SEVİLCAN GÜNAY/GERÇEK HABERCİ- AK Parti’de 7 Ekim’de start alan kongre takvim çerçevesinde çalışmalar devem ederken AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’de ziyaretlerine devam ediyor. İlçe başkanları ile bir araya gelen Sürekli, hem başkanlardan ilçelerin sorunlarını dinliyor hem de vatandaşların taleplerini ajandasına not ediyor. Öte yandan geçmişte partide görev alan isimleri de unutmayan Sürekli, partide görev yapmış eski ilçe başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları ile de bir araya geliyor. 



TOPLANTIYA DAVET ETTİ

Sürekli’nin ziyaret ettiği diğer isimler de il eski başkanları oldu. Bu çerçevede ilk ziyaretlerini Ömer Cihat Akay ve Bülent Delican’a yapan Sürekli’nin diğer il başkanlarını da ziyaret edeceği öğrenildi. Sürekli’nin başkanları ziyaret sırasında 30 Ekim’de Ankara’da gerçekleşecek olan eski il başkanları ve mevcut il başkanları toplantısına da kendilerini bizzat davet ettiği öğrenildi.

Ömer Cihat Akay ve Bülent Delican’ı ziyaret ettiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Sürekli’nin, “Bizlerden desteklerini esirgemeyen dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” notunu paylaşması da dikkat çekti.