AK Parti ile aynı paylaşımı yapan Memleket Partisi'nde istifa furyası

TAKİP ET

Memleket Partisi Disiplin Kurulu Başkanı görevinden istifa eden Mustafa Kemal Çiçek'in sosyal medya hesabından AK Parti ile yaptığı aynı paylaşım Memleket Partisi'ne gönül veren vatandaşlardan tepkiyle karşılandı, istifa furyası yaşandı.

GERÇEK HABERCİ-İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’daki kar fırtınası sırasında restoranda olduğu iddia edilmişti. Restoran sahibinin bu iddiayı yalanlamasına rağmen AK Parti ile aynı paylaşımı yapan Memleket Partisi Disiplin Kurulu Başkanı görevinden istifa eden Mustafa Kemal Çiçek’e partililerden tepki geldi.
Çiçek’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:
  “İstanbul ilimiz doğal afet yaşarken, belediye başkanı, balıkçıda dostlarıyla keyif yapıyor! Tek kelime ile vicdansızlık, inanılmaz bir sorumsuzluk ve emanet edilen kamusal görevi bilinçli olarak yapmamaktır. Kıyafet dahi değişmemiş! Milletimiz bu umursamaz nobran tavra prim vermez! Bu koşullarda, bırakın restoranın önünden geçmeyi, millet nazarında olmak için, depremde palandökene, selde bodruma değil, tulumu çizmeyi çekerek sokağa çıkmanız beklenir; aksi davranışları anlamak mümkün değil, olgularla değil, algılarla nereye kadar.”
 

Musta bey apaçık iftira atmışsınız
İmamoğlu beye
Ben yalancılar ile aynı partide olamam

Bu günden itibaren
Memleket partisi ile bağlantımı kesiyorum pic.twitter.com/6nMsk6QQy5

— MickyWolf