AK Parti İzmir'de bu iddia konuşuluyor!

TAKİP ET

Yerel seçim süreci tüm hızıyla devam ederken AK Parti İzmir kulisleri yeni bir iddia ile çalkalandı. Geçtiğimiz dönemde de hakkında aday olacağı iddiası bulunan İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener'e külliyeden davet geldiği ileri sürüldü.

Begüm Burçak GÜNAY/GERÇEK HABERCİ-KULİS HABER- AK Parti İzmir Teşkilatı’nda en çok konuşulan konu olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı kim olacak sorusu gündemin ilk sırasını oluşturuyor. Adaylar arasında İzmir Milletvekili olan Gençlik ve Spor eski Bakanı Mehmet Kasapoğlu, AK Parti Genel Merkez Tanıtım Medya Başkanı Hamza Dağ ve Bilim Teknoloji ve Sanayi eski Bakanı olan Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün adı öne çıkarken parti kulislerine yeni bir iddia düştü. Geçtiğimiz İzmir teşkilatına; belediye başkanı olarak Büyükşehir ve ilçelerde kimleri görmek istediklerini sorulması adına İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir milletvekilleri, İzmir belediye başkanları, il yöneticileri, kadın kolları, gençlik kolları ve ilçe başkanlarının katıldığı görüşme sırasında partililere İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener’in adaylık konusunda bu hafta içinde Külliye’ye davet edileceği söylendiği kulislerde konuşulmaya başlandı. Özgener’in Cuma günü TOBB toplantısı için Ankara’da olması iddiaların daha çok dillenmesine neden oldu.
İzTO’dan yalanlama
İddialar üzerine GERÇEK HABERCİ’nin ulaştığı İzTO yetkilileri İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener’’in TOBB Toplantısı için Ankara’da olacağını doğrularken söz konusu davet iddiasını yalanladı. Yetkililer Özgener’in aday olmak için yasal istifanın son günü olan 1 Aralık tarihinde istifa etmediği için aday olması gibi bir durum olmadığını da ifade etti.

AK Parti İzmir iddia