AK PARTİ İZMİR'DE GÖZLER KADIN KOLLARINDA

TAKİP ET

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin'in yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından kadın teşkilatında hareketli günler yaşanıyor.

Aycan KARADAĞ/GERÇEK HABERCİ ÖZEL- AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nda ana kademe ilçe kongreleri devam ederken parti kulislerinde en çok konuşulan konuların başında “kadın kolları başına kim gelecek” geliyor. Ak Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin’in yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından kadın teşkilatlarında hummalı bir çalışma başladı. Ak Parti Kadın Kolları Genel Merkezi’nden 2 Genel Başkan Yardımcısı’nın 2 kez fikir aldığı İzmir İl Teşkilatı’nda başkanlık için henüz bir karar vermemesi kulislerde dedikoduları da hızlandırdı. Birçok ismin kulislerde nabız yokladığı başkanlık koltuğu için öne üç isim çıkıyor.

 

ÜÇ İSİM AVANTAJLI

Kadın Kolları İzmir İl Başkanlığı için parti kulislerinde üç isim öne çıkıyor. Bu isimlerden ilki halen İl Sekreterliği görevini yürüten Ayşe Neşe Edebali. Edebali’nin gerek İl Sekreterliği döneminde gerekse de diğer parti görevlerinde yaptığı çalışmalardan dolayı ismi bir adım öne çıkıyor.

Adı geçen bir diğer isim ise halen İl Yöneticiliği yapan Melek Eroğlu. Eroğlu’nun parti içinde sevilen bir isim olması ve uzun yıllardır yönetimde edindiği tecrübeleri avantajı olarak öne çıkıyor.

Son isim ise Konak Belediye Meclis Üyesi olan Ebru Aslıer. Keskin’in selefi olan Özen Kızılırmak’ı başkanlık ettiği Kadın Kolları yönetiminde yer alan Aslıer’in de bu görevi çok istediği konuşuluyor.