AK Parti İzmir'den ilk kulisler düştü!

TAKİP ET

AK Parti'de gözler milletvekili adaylarına çevrildi…

Aycan KARADAĞ/GERÇEK HABERCİ- AK Parti Genel Merkez yöneticileri, milletvekili aday listelerini bugün YSK’ya teslim edecek. YSK’ya teslim edilmeden önce AK Parti İzmir kulislerden sızan bilgilere göre Başbakan Binali Yıldırım’ın yine İzmir’den aday olacağı öğrenildi. Birinci ve ikinci bölgelerin ikinci sıralarından Atila Kaya ve Kerem Ali Sürekli’nin olacağı iddia edildi.

Necip Kalkan, İbrahim Turan, Nukhet Hotar’ın aday listesinde olmayacağı, Hüseyin Kocabıyık’ın ise başka bir şehirden aday gösterileceği öne sürüldü.

YENİ İSİMLER KİM OLACAK?

Uzun yıllar Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları giyen eski Milli Futbolcu Alpay Özalan’ın babasının 2. bölgedeki göçmen vatandaşlarla iyi bir ilişki kurmadı ve kanaat önderi olması sebebiyle Özalan’ın 2.bölgeden aday gösterileceği konuşuluyor.

Öte yandan 5 yıl Başbakan Binali Yıldırım’ın danışmanlığını yapan Ömer Sertbaş, Kürt seçmene yönelik olarak da eski HDP’li Orhan Miroğlu’nun da aday olacağı ifade edilirken, ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in de ilk altıdan sonra listeye girmesi bekleniyor.