AK Parti İzmir Milletvekili Bölünmez Çankırı; "Nasılsa seçilir mantığının bitmesi lazım'

TAKİP ET

AK Parti Çiğli İlçe yönetiminin tanıtıldığı toplantı da İzmir'e dair açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı yerel seçimlerde başarılı olacaklarını iddia ederek; 'İzmir'de artık 'nasılsa seçilir' mantığının bitmesi lazım' diye konuştu. 

AK Parti Çiğli İlçe Başkanlığı, düzenlediği basın toplantısıyla yeni yönetimini tanıttı. Düzenlenen tanıtım toplantısına AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’nın da katıldı. Yeni yönetimin tanıtıldığı kahvaltıda konuşan Ak Parti Çiğli İlçe Başkanı Oktay Özdemir katılımcılara teşekkür ederek konuşmasında yeni yönetimin yerel seçimlerde Çiğli’de etkin çalışacaklarının vurgusunu yaptı. 


Özdemir;  parti teşkilatının mutfağından yetişerek bugünlere geldiğini belirterek; “İlçemizin sorunlarını çözüme kavuşturacak kısacası Çiğlimizin resmini değiştirecek bir siyasi anlayış ile göreve başladık. Genç, dinamik ve heyecan dolu yönetim kadromuz ile partimizi önümüzdeki yerel seçimlerde zafere ulaştırmak için var gücümüz ile mücadele edeceğiz. İlçemizde bulunan bütün sivil toplum kuruluşları, muhtarlarımız ve vatandaşlarımız ile tek tek görüşerek sorunları çözmeyi ve teşkilatımızı önümüzdeki yerel seçimlere hazırlamayı ve Allah’ın izni ile kazanmayı hedefliyoruz” dedi.


Artık ‘nasılsa seçilir’ mantığının bitmesi lazım 
Toplantıya katılıp yeni yönetime başarılar dileyen İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı yerel seçimlerde İzmir belediyelerinin kazanılması gerektiğini ifade etti. İzmir Büyükşehir belediyesine yaşan sel felaketi nedeniyle eleştirilerde bulunan Bölünmez Çankırı sözlerine “AK Parti olarak İzmir’de akıntıya karşı kürek çekiyoruz. Çiğli de bu ilçelerden birisi. Yerelde ne kadar güçlü olursanız gücünüzü o kadar yansıtmış olursunuz sahaya. Biz buralarda sahaya çıktığımız zaman etki ve tepki ile karşılaşıyoruz. Biz çok güçlü bir teşkilata sahibiz. Artık ‘nasılsa seçilir’ mantığının bitmesi lazım. Tribünlere oynana siyasetin bırakılması lazım. İnşallah 30 ilçede çıkartacağımız en iyi adaylarla iyi çalışmalar yapacağız” diye konuştu.

 

AK Parti Ceyda Bölünmez Çankırı Çiğli