Ak Parti İzmir "Mitili" İstanbul'a serdi…

TAKİP ET

23 Haziran tarihinde yeniden yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için Ak Parti İzmir Teşkilatı ikinci tur çalışmalarını başlattı. Belirlenen ekipler gruplar halinde çalışmalara katılmak üzere İstanbul'a gitmeye başladı.

Begüm Burçak GÜNAY/GERÇEK HABERCİ- Ak Parti İzmir Teşkilatı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için çalışmalarının ikinci etabına İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli başkanlığında başladı. Bu çerçevede 10 ilçe başkanı, 10 il yöneticisi ve 4 Belediye Başkanı seçime gruplar halinde İstanbul’da olacak. Bu ekipler İl Başkanı Sürekli başkanlığında hazırlanan programlar çerçevesinde İzmir ile ilgisi olan Sivil Toplum Kuruluşları ile de temasa geçecek. Bunun dışında özellikle kendi akrabaları başta olmak üzere hemşehrilerinin bulunduğu bölgede birebir markaj sistemi ile çalışmalar yapacak. 

Sürekli 2 hafta İstanbul’da

Gerçek Haberci’nin edindiği bilgilere göre; Ak Parti’nin İstanbul Adayı olan Binali Yıldırım’ın İzmir Milletvekili olması nedeniyle kentten gelecek desteğin sandıklara olumlu yönde etki edeceğini düşünen İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli seçim sonuna kadar İstanbul’da kalacak. Sürekli, her hafta rutin yapılması gereken yönetim kurulu toplantısı için İzmir’e günü birlik geleceği öğrenildi.