AK PARTİ KAMPI BUGÜN BAŞLIYOR. PROGRAMDA NELER VAR?

TAKİP ET

AK Parti İzmir İl Yönetimi'nin ve ilçe başkanlarının katılacağı AK Parti Kampı bugün Çeşme'de başlıyor. 3 gün sürecek olan kampta il yönetimi ve ilçe başkanları çeşitli konularda eğitim alacaklar

Sevilcan GÜNAY/GERÇEK HABERCİ- Bugün saat 14.30’da hotele giriş yapılacak. Ancak toplantı akşam 20.00’da başlayacak.  Toplantının açılış konuşmasını AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, gerçekleştirecek. Bununla beraber partililer Suriye, Orta Doğu gibi konularda alanlarında uzman kişilerden ve akademisyenlerden sunumlar dinleyecek. 

Öte yandan tüm ilçe başkanları ilçelerindeki sorunları da masaya yatıracak ve bunun sonucunda bir rapor hazırlanacak. Edinilen bir başka bilgiye göre de AK Noktaların İzmir’in tüm ilçelerinde uygulanması konusu da görüşülecek. Ayrıca AK Parti’nin İzmir’deki yeni yol haritası da görüşülecek ve AK Noktalar ’da kaydedilen sorunlar da tartışılacak. Bu toplantılara zaman zaman AK Parti İzmir Milletvekilleri de katılım sağlayacak.

BAŞKANLARDAN DOSTLUK MAÇI

Bu arada, ilçe başkanları ile samimiyeti pekiştirmek,  birlik ve beraberliği arttırmak adına başkanlar ilk gün saat 23:00-24:00 arasında bir halı saha maçında bir araya gelecek.