AK PARTİ KAMPININ İLK GÜN KONUĞU ZEYBEKCİ OLDU

TAKİP ET

AK Parti İzmir Teşkilatı Çeşme'de gerçekleşen kampta bir araya geldi. İzmir Büyükşehir Adaylığı döneminde, başkan seçilemese de İzmir'i bırakmayacağını söyleyen Nihat Zeybekçi, öğlen saatlerinde İzmir'e gelerek Kemeraltı'nı dolaştı ve esnaf ziyaretlerinde bulundu. Ardından da AK Parti'nin kampının gerçekleşeceği Çeşme'ye giderek istişare toplantısına katıldı.

Sevilcan GÜNAY/GERÇEK HABERCİ-İl Ana Kademe, Kadın, Gençlik ve ilçe teşkilatının katılımıyla gerçekleşen ve 3 gün sürecek olan AK Parti istişare ve değerlendirme kampının ilk toplantısı bu akşam gerçekleşti. 20.00’da başlayan toplantının açılış konuşmasını AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli gerçekleştirdi. İlk gün gerçekleşen oturuma önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve AK Parti İzmir Milletvekilleri de katıldı. İzmir’in yol haritasını tartışan ekip, kurultayla ilgili de istişarelerde bulundu.

Toplantıdan saatler önce Çeşme’ye giden AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ‪ teşkilat üyelerine ziyarete devem etti. Çeşme ilçe kurucu üyelerinden Durak Sancağı, Çeşme’de önceki dönemlerde İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Fatma Özen, Atilla Certel, Alpaslan Ertürk’ü ve Çeşme Kurucu İlçe Başkanı İlhan Ayyıldız’ı ziyaret etti. 

Öte yandan Çeşme esnafını da ziyaret eden Sürekli, esnafın ve vatandaşların sıkıntılarını da dinledi.