AK Parti kulisleri bu soruyu konuşuyor... "Kınık Belediye Başkanı Doğruer neden başka ilçeye taşındı?"

TAKİP ET

Kınık Belediyesi'nin iki dönemdir Başkanlığını yapan Sadık Doğruer'in ikametini başka ilçeye aldırması kafaları karıştırdı. AK Parti kulislerinde dolaşan iddiaya göre Doğruer Kınık yerine komşu ilçe Bergama'dan aday olmak için bu ilçeye taşıdı. Parti kulislerinde son iki gündür Bergama'da yaşanan siyasi kriz ve komplo iddialarının Başkan Doğruer ile bağı olup olmadığı tartışılıyor.

Adem NAKÇI/GERÇEK HABERCİ-KULİS HABER-İzmir siyasetinin son iki gündür meşgul eden Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu ile ilgili kız kardeşinin iddiaları sonrası parti kulislerine yeni bir iddia düştü. İddiaya göre Başkan Koştu'nun yıpratılarak aday değişikliğine gidilmek isteniyor. GERÇEK HABERCİ'nin kulislerden edindiği bilgiye göre aday ismi olarak Kınık Belediyesi'nin iki dönemdir Başkanlığını yapan Sadık Doğruer'in adına ulaşıldı. Bergama'dan aday olmak isteyen Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer'in eşi Hülya ve kızı ile birlikte ikametini 14 Ocak 2024 tarihinde Bergama'nın Fatih Mahallesi'ne aldırdığı öğrenildi. 
Annesinin Evi mi?
Bu arada Kınık Belediye Başkanı Doğruer'in Fatih Mahallesi Özgürlük Caddesi'nde ikametini gösterdiği adresin annesine ait ev olduğu ileri sürüldü. Haber yayına hazırlandığı süreçte Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer'den sorularımıza cevap gelmedi.
İl Başkanı krize neden müdahale etmedi?
Bu arada Bergama'da yaşanan ve Başkan Hakan Koştu tarafından komplo olarak değerlendirilen olay ile ilgili başta İl Başkanı Bilal Saygılı olmak üzere il yönetiminin sessiz kalması Bergamalı partililerce tepkiyle karşılandı. Partililer, "Başkanımıza düzenlenen komploya tepki verilmeyecek te neye tepki verilecek?" sorusunu yöneltiyor.

AK Parti kulis Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer