AK PARTİLİ ÇETİN'DEN MANİDAR KUTLAMA 

TAKİP ET

AK Parti Güzelbahçe eski ilçe başkanı Kerim Çetin, AK Parti'nin kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı paylaştı. Çetin'in mesajında çok sert ifadeler kullanması dikkat çekti.

GERÇEK HABERCİ- AK Parti İl Yönetiminde de uzun yıllar görev alan ve Güzelbahçe eski ilçe başkanı Kerim Çetin’den AK Parti’nin ilk kez iktidara gelmesinin 17’nci yıl dönümünde dikkat çeken bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Çetin, “Partimizin adına kullanarak kul hakkı yiyenler hariç, üyeleri çalışan neferlerini işi bitince kenara atıp koltuğunu bırakıp defolanlar, hariç, ihaleciler, iş takipçileri ve sadece fors için görev alan ikiyüzlüler menfaatçiler hariç gerçek AK Partililerin yıldönümü kutlu olsun” dedi.

AK Parti Güzelbahçe eski ilçe Başkanı Kerim Çetin’in açıklamasının tamamı şöyle; 

“Partinin adını siyasi gücünü kullanarak hak etmeden bir mevkie gelenler hariç, bu partide görev yapıp kendine rant sağlayanlar hariç, partimizin adına kullanarak kul hakkı yiyenler hariç, üyeleri çalışan neferlerini işi bitince kenara atıp koltuğunu bırakıp defolanlar, hariç, ihaleciler, iş takipçileri ve sadece fors için görev alan iki yüzlüler menfaatçiler hariç gerçek AK Partililerin, AK Partimizin kuruluş yıldönümü 3 Kasım 2002 kutlu olsun. Ne mutlu menfaatsiz Reis sevdalılarına, çıkarsız candan tüm dava arkadaşlarımıza selam olsun.”