AK Partili Eyyüp Kadir İnan'dan CHP'ye ardı ardına eleştiriler

TAKİP ET

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla CHP’nin ilçe adaylarını açıklayıp İzmir adayını açıklayamamasına tepki gösterdi; “İzmir Büyükşehir Belediyesi Adayını hala açıklayamasalar da… Haber kanalları CHP'nin İzmir İlçe adaylarını açıklıyor.” Dedi 

CHP’nin İzmir adayını açıklayamamasının sebebinin adaya olan güvensizlik olduğunu vurgulayan İnan, “Büyükşehir adayı belirsizliği devam ederken, ilçeleri belirlemek CHP kadrolarının açıklayacağı büyükşehir adayına duydukları güvensizliğin de bir kanıtı” dedi. 

CHP’nin İzmir’i geriye götürdüğünü ve tahrip ettiğini, bu tahribatın da AK Belediyecilikle düzeltileceğini söyleyerek sözlerini sonlandıran İnan, “Seçime 80 gün kaldı.
Bu kenti ne kadar geriye götürdüklerinin, İzmirli gençlerin bugünlerini ve geleceklerini nasıl zarara uğrattıklarının onlarda farkındalar.
25 senelik CHP’nin Belediyecilik anlayışının yarattığı tahribatı inşallah AK Belediyecilik, eser ve hizmet siyaseti giderecek...” dedi. 

CHP'de dün Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında toplanan Parti Meclisinde İzmir'den Torbalı, Bergama, Kınık, Bayındır, Kiraz ve Tire adaylarının belli olduğu basına yansımıştı.