AK Partili Kızılırmak'tan Kocaoğlu'na ilginç tepki

TAKİP ET

'Millet unutmaz Kocaoğlu' mesajı ile dikkat çekti.

Ak Partili İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Özen Kızılırmak sosyal medya hesabından üyesi olduğu meclisinde başkanı olan CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na yönelik yayınladığı mesaj ile gündem oldu. Ak Parti’de uzun yıllar Bornova ve İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı görevlerini sürdüren bunun haricinde partisini 3 dönem belediye meclislerinde temsil eden Kızılırmak kişisel Facebook hesabından “!!!!!!!!Ulaşımı kolaylaştırma ,bir bardak su verme,bir gece bile eşlik etme .....sonra Demokrasiden yanayız de !!!! Millet unutmaz Kocaoğlu ......... Lafla peynir gemisi yürümez” üst başlığıyla üzerinde “SENİ DE UNUTMAYACAĞIZ AZİZ KOCAOĞLU! GÜNLERDİR DEMOKRASİ NÖBETİ TUTAN İZMİRLİ VATANDAŞLARIMIZA BİR BARDAK SU VERMEDİN.” yazan bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafa gelen yorumların bir kısmı Özen Kızılırmak’a destek verirken bir kısmı da tepki gösterdi. Bu tepkiler bir yana bazı siyasiler ise Kızılırmak’ın üyesi olduğu meclisinde başkanı olan CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na yönelik mesaj yayınlamak yerine talepte bulunması gerektiğini dile getirdi.



SERT TEPKİLER ALDI

Kızılırmak’ın paylaşımına gelen yorumlardan bazıları çok sertti. Ahmet Türk isimli bir vatandaş ardı ardına yazdığı mesajlarda Kızılırmak’a yüklenip neden Bornova Belediye Başkanı’na eleştiri getirmediğini sordu. Kızılırmak ile bir süre karşılıklı yorumlarla atışan Türk son olarak; “Sayın Özen Kızılırmak Sizin gibi temsili zayıf kişilerin yüzünden cesaret bulup darbe yapmaya kalkıyorlar. 3 Dönem meclis üyeliģiniz İl ve bornova kadın kolları Baskanlıgında bulundunuz. Bırakın İzmiri, Bornova ya varandaşa ne faydanız oldu .lütfen icratlarınızı , projelerinizi bizle vatandaşla paylaşın bizleri haksız duruma düşürün.” diyerek en sert eleştiriyi yaptı.

KOCAOĞLU YUHLANMIŞ VE KÜFÜR YEMİŞ!

Bu arada paylaşıma yorum yazan isimlerden Erbil Sarıtaç isimli bir isim de Kocaoğlu’nun ilk gece meydanda olduğunu ve haksız bir tepki ile karşılaştığını ifade ederek şu yorumları yaptı;

“Darbe gecesi saat 3 te Aziz kocaoglu valiliği ziyaret etti.Ondan 3 saat sonra tekrar valiliğe geldi.Valilik çıkışında ne olduysa başkan yuhalandı ve ordakılerın sözlü saldırısına ugradı iki gelişinede şahidim..bu olaydan dolayı bir kırgınlık yada çekinme olabılır...”

“Yani darbe gecesi herşeyi unutup metrolar ücretsizmi deseydi..?birçok kişi hakaret ve kufredıyordu. bir kaç kişi neden su gondermıyorsun diyince oda gidin partınız versin dedi.o kadar kufuru kim yese herhalde daha fazlasını soyler.”