AKGÜL, CUMARTESİ GÜNÜ ADAYLIĞINI VE YOL HARİTASINI AÇIKLIYOR

TAKİP ET

Çiğli'de mahalle delege seçimlerinin ardından, 15 Aralık Pazar günü gerçekleşecek olan ilçe kongresinde aday olacağı konuşulan İl eski Başkan Yardımcısı Şirin Akgül, cumartesi günü ilçe başkanlığında resmi olarak adaylığını açıklayacak.

Sevilcan GÜNAY/GERÇEK HABERCİ- Çiğli’de mahalle delege seçimlerinin ardından, şu an gözler ilçe kongresine çevrilmiş durumda. Mahalle delege seçimlerinde mavi ve beyaz liste rekabetinin yaşandığı Çiğli’de Beyaz liste henüz adayını belirlemezken muhalifleri temsil eden mavi liste adayını belirledi. Bir araya gelen muhalifler Çiğli’de ilçe başkanlığı için güçlerini birleştirdiler ve Şirin Akgül etrafında toplandılar. İlk olarak GERÇEK HABERCİ tarafından aday olacağı kamuoyuna duyurulan Akgül 7 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’da CHP Çiğli İlçe Başkanlığı’nda resmi olarak başkanlığını açıklayacak. 

MUHALİF RÜZGARI ARKASINA ALDI

Öte yandan 15 Aralık’ta yapılacak olan Çiğli İlçe Başkanlığı Kongresi’nde mevcut İlçe Başkanı Mert Özcan’ın karşına çıkması beklenen Şirin Akgül’ü Çiğli Belediyesi eski Meclis Üyesi Süleyman Karadağ, geçen kongrede şu anki belediye başkanı Utku Gümrükçü’ye karşı kaybeden Erkan Akar ve Cengiz Serttaş destekliyor.