Akşener: "Hayatınızı kaydırdık sizin. Ne deseniz haklısınız"

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Konya'da Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuştu. Akşener, "21 yıldır şuculuktan buculuktan yorulduk be kardeşim" dedi.

Akşener: Sevgili oğlum; bütün sebep, bizim yaşımızdakiler haberin olsun. Hayatınızı kaydırdık sizin. Ne deseniz haklısınız

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Bir iktidar 21 yıl boyunca uzarsa yani o sene doğmuş artık seçmendir. Başka bir hayat bilmezler. Şimdi sevgili oğlum. Bütün sebep bizim yaşımızdakiler haberin olsun. Hayatınızı kaydırdık sizin. Ne deseniz haklısınız” dedi.

Akşener, Konya’da Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuştu:

“Değerli hemşehrilerim, biz savaşa gitmiyoruz, cenke gitmiyoruz. Biz seçime gidiyoruz ya seçime” diyen Akşener, “Esnaf dükkanında müşteri nasıl velinimetse siyasetçi içinde müşteri seçmendir. Dolayısıyla seçmen velinimettir diyerek ona o seçmene o seçmenin talebine uygun proje üretmektir, hizmet üretmektir ve bütün rekabet bunun üzerine olur” dedi.

“21 yıldır şuculuktan buculuktan yorulduk be kardeşim” tepkisini gösteren Akşener, şunları kaydetti:

"Seçmen nasıl velinimet olur? Seçmen nasıl patron olur? Şimdi bir iktidar 21 yıl boyunca uzarsa yani o sene doğmuş artık seçmendir. Başka bir hayat bilmezler. Şimdi sevgili oğlum. Bütün sebep bizim yaşımızdakiler. Haberin olsun. Hayatınızı kaydırdık sizin. Ne deseniz haklısınız. Ben kendi özelimden bir örnek vereyim. Oğlum ben hacıyım. 7 yaşımdan beri 5 vakit namaz kılarım. Cenabıhak kabul etsin. Amma velakin ben eğer kul hakkına el uzatıyorsam o namazın ne bana ne sana faydası var. Şimdi eğer ben bir mevkideysem, sen sınava girdin, aldın 86 puan. Ama ben bir yakınımı, tanıdığımı, torpil yaptığım, üç kağıt yaptığımı onun ayısı oldum, dayısı oldum. Ve döndüm 52 puanlıyı mülakatta senin yerine tayin ettirdiysem batsın bu dünya, bu namazın bir manası yok."

iyi parti meral akşener