Alaattin Yüksel adaylık gerekçesini böyle açıkladı; "Bana aday ol baskısı var, bunu değerlendirmek zorunda da kalıyorum"

TAKİP ET

GERÇEK HABERCİ- CHP 24. Dönem İzmir Milletvekili ve Eski İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, yerel seçimlerde adaylık iddialarına ilişkin, "Benim adaylık çalışması yaptığımı duydunuz mu? Bana aday ol baskısı var kamuoyunda özellikle de parti tabanından. Bunu değerlendirmek zorunda da kalıyorum" dedi.
TV100 kanalında açıklama yapan Yüksel şunları dile getirdi:"Benim adaylığımla ilgili konuşmaya gitmedik, böyle bir şey yok. Biz genel başkanımızla hem kurultay sonrası telefonla bile arayıp tebrik etmemiştim. Ankara’ya başka bir toplantı nedeniyle gittiğimizde Rıza Sürmen ile birlikte uğrayıp bir ‘Merhaba’ dedik. Bir tebrik bile edememiştik."
"ADAYLIK ÇALIŞMASI YAPTIĞIMI DUYDUNUZ MU?"
"Hem tebrik etmek için hem de Ankara’da ilçe, il başkanlarımızla görüştüklerinde eski parti büyüklerinden bilgi, yol yöntem gibi buna benzer görüş alışverişinde bulunduk. Mevcutta belediye başkanımız varken ben aday adaylık başvurusunda bulunmamışım. Çıkıp ortalıkta benim adaylık çalışması yaptığımı duydunuz mu? Bana aday ol baskısı var kamuoyunda özellikle de parti tabanından. Bunu değerlendirmek zorunda da kalıyorum."

Alaattin Yüksel adaylık gerekçesi