Alper'den Dağ'a salvo: "Gençlerimize saldıran kendi üyeleri için açıklama bekliyoruz"

TAKİP ET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın geçtiğimiz günlerde CHP'nin Yamanlarda bulunan seçim bürosuna yapılan silahlı saldırı açıklamalarına CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper'den jet yanıt geldi. Alper, 'Gençlik kollarımıza saldırı yapan kendi gençlik kolları ve meclis üyesi adayları hakkında bir açıklama yapmasını bekliyoruz' dedi.

Aycan KARADAĞ/GERÇEK HAERCİ- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, bugün sabah saatlerinde basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Dağ, geçtiğimiz günlerde CHP’nin Bayraklı Seçim Bürosu’na yapılan silahlı saldırı ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Dağ, “Yamanlar’da yaşanan hadise münferit bir hadise. Bir adli olay. Siyasi olay değil. Alacak verecek meselesi. Ziyaret de ettim. 31 Mart tarihine kadar siyasi mücadelemizi yapacağız. Propaganda nasıl yapılacaksa o şekilde yapılacak. Burada İzmir’de hem bizim propaganda yapan, sahada çalışan arkadaşlarımıza hem rakip ittifakın üyelerine sesleniyoruz. Bu şekilde hareket ederek netice almak gerekiyor. Şahsi bir hususu siyasi bir noktaya getirmeye çalıştıklarını görünce, acaba bir kemikleşme yapabilir miyiz diyorlar. Rahatsız olan CHP’ye oy vermiş seçmen var, onları yeniden kemikleşmeye götürebilir miyiz derdi yaşanıyor herhalde” şeklinde açıklamalarda bulundu. 

“YAMANLARDA YAŞANAN OLAY MÜNFERİT DEĞİL”

Dağ’ın yaptığı açıklamalar sonrası Gerçek Haberci’ye değerlendirmelerde bulunan CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, şunları dile getirdi:

“Yamanlarda yaşanan olay münferit değil. Emniyet gereken soruşturmayı yapıyor. Emniyet soruşturması bitmeden nasıl böyle bir yorum yapabiliyor? Önce bir emniyet soruşturmasını bitirsin. Biz de kamuoyuna gerekli açıklamayı yaparız. Sizin aracılığınız ile Hamza Dağ’a sesleniyorum; Öncelikle o gün yaşananlardan bir gün önce Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları’mıza saldırı yapan, kendi gençlik kolları ve meclis üyesi adayları hakkında bir açıklama yapmasını bekliyoruz.”