Amacımız İzmir'imize Katkı Sağlamak

TAKİP ET

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) İzmir Şube Başkanı Şerafettin Gücü ve ASKON Adana Şube Başkanı Şerafettin Gücü ile yönetim kurulu üyeleri İzmir Ticaret Odası(İZTO) Başkanı Mahmut Özgener’i ziyaret etti.

İzmir ve Adana İş Geliştirme Programı’ çerçevesinde bir dizi etkinlik düzenlediklerini belirten ASKON İzmir Şube Başkanı Şerafettin Gücü, ziyaretinde yaptığı konuşmada “Adana’dan gelen işadamı arkadaşlarımıza İzmir’deki yatırım fırsatlarını yerinde göstererek anlatıyoruz. ASKON Adana ve İzmir’li işadamlarıyla bir araya gelip, ortak ne işler yapılabilir bunu değerlendireceğiz Amacımız işadamlarına İzmir’imizin güzelliklerini ve yatırım alanlarını göstermek ve İzmir’imize maddi manevi katkı sağlamaktır. Dedi

Örnek Çalışmalar Yapıyoruz

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan; İzmir heyetini daha önce Adana’da ağırlamıştık. Son derece güzel bir ziyaret oldu. Biz de İzmir’e gelerek iade-i ziyarette bulunduk. İş Geliştirme Programı kapsamında İzmirli işadamları ile ikili görüşmeler yaptık. Her iki ilimiz için de faydalı bir karşılıklı görüşme oldu. Gerek İzmir’den Adana’ya gelen üye işadamları, gerekse de bizler bu vesileyle alış-verişlerde bulunduk, ticari anlaşmalar yaptık. Amacına ulaşan ve dostluk bağları kurmamıza da vesile olan İş Geliştirme Programı görüşmelerinin diğer illerimize de örnek olmasını temenni ediyorum. Dedi.

Görevimin Başındayım

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener; Şehir ve İzmir Ticareti hakkında bir süre bilgi verdikten sonra sözlerine şöyle devam etti “STK’lar çok güzel çalışmalar ortaya koymaya başladı. Güvenilir insanların birbirleriyle irtibatının sağlanması gerekir. ASKON’un bu programını gerçekten değerli buluyorum. İş hayatındaki birliktelikten güç, kuvvet çıkar. Hem ülkemiz hem İzmir ve Adana ekonomisi için hem de işadamlarımız için ciddi katkısı olacaktır diye düşünüyorum.” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı ile ilgili gelen bir soru üzerine Özgener; İzmir Ticaret Odası Başkanıyım ve buna yoğunlaşmış durumdayım ben başladığım hiçbir işi yarım bırakmadım bizi bu göreve laik gören İzmirli kardeşlerimi yarı yolda bırakmam İzmir için daha çok yapacak işimiz var dedi.