Atatürk Anıtı'nın Önüne Dev Çadır

TAKİP ET

1081 İzmir’in Türkler Tarafından Fethi Kutlamaları etkinlikleri kapsamında 24 Mart– 1 Nisan tarihleri arasında Selçuk’ta bir çok etkinlik düzenlenecek. Selçuk'ta düzenlenecek olan etkinlikler kapsamında 24 Mart- 1 Nisan tarihleri arasında Çakabey Kitap Günleri, MFÖ Konseri ve Çakabey’in Selçuk’u Fethi Paneli yer alıyor.

Kutlamalar kapsamında düzenlenecek olan Çakabey Kitap Günleri etkinliği sebebiyle Selçuk Hükümet Konağı yanındaki Atatürk Anıtı'nın bulunduğu meydana, meydanın neredeyse tamamını kaplayan bir çadır kurulması Selçuklular tarafından tepkiyle karşılandı. Atatürk Anıtı önündeki çadırı gören Selçuklular meydanın fotoğraflarını çekerek tepki dolu sözlerle sosyal medyadan paylaşımlar yaptı. 

Selçuklular, "Atamızın önünde yapılan bu terbiyesizliği kınıyoruz ve yetkilileri derhal göreve çağırıyoruz...", "Başka meydan mı kalmadı da Atatürk Anıtı önünde bu yapılıyor? Büyük önderimizi kapatmaya ne çadırlarınız ne de gücünüz yetmez!!!" gibi sözlerle sosyal medya sayfalarında paylaşım yaparak Atatürk Anıtı önüne kurulan çadırın büyük yanlış olduğunu ve yetkililerin bu yanlışı düzeltmeleri gerektiğini dile getirdiler.