Ayhan Bora Kaplan'ın oğlunun sünnet düğünü yeraltı dünyasını buluşturmuş

TAKİP ET

Ayhan Bora Kaplan'ın oğlunun sünnet düğünü görüntüleri... Barış Çakıcı, Necati Arabacı, Menderes Kutlu, Selahattin Yılmaz gibi yeraltı dünyasının tanınan simaları düğüne katıldı. Sibel Can'ın başından dolarlar döküldü. Necati Arabacı yaklaşık 500 bin liralık altın taktı.

Yurtdışına çıkmak isterken polis tarafından yaka paça gözaltına alınan Ayhan Bora Kaplan 1 hafta önce Başkent Ankara'da oğlu için sünnet düğünü yaptı.

Lüks bir mekanda yapılan düğüne yaklaşık 1.500 kişi katılırken, düğünden çarpıcı görüntüler ortaya çıktı.

YERALTI DÜNYASI DÜĞÜNDE BULUŞTU
Düğüne katılan isimler de dikkat çekti. Barış Çakıcı, Necati Arabacı, Menderes Kutlu, Selahattin Yılmaz gibi isimlerin hazır bulunduğu düğünde, Ayhan Bora Kutlu misafirlerini kapıda karşıladı.

SİBEL CAN'IN BAŞINDAN DOLARLAR ATILDI
Sünnet düğününde Sibel Can sahne alırken, basın mensupları kabul edilmedi.

Düğüne katılanların çektikleri görüntüler ise dikkat çekiyor.

Adı Sinan Ateş cinayetine karışan Menderes Kutlu'nun, Sibel Can şarkı söylerken başından dolarlar attığı görülüyor.

NECATİ ARABACI'DAN 500 BİN TL'LİK TAKI
Gecenin dikkat çeken isimlerinden biri olan Necati Arabacı, Ayhan Bora Kaplan'ın oğluna yaklaşık 50 adetlik Cumhuriyet altını taktı.

NE OLMUŞTU
Sünnet düğününden yaklaşık 1 hafta sonra yurtdışına çıkma hazırlığında olan Ayhan Bora Kaplan ve beraberindekiler havalimanı girişinde gözaltına alındı.

Kaplan, ters kelepçe yapılıp yerde yüzüstü yatırılırken, araçlarda yapılan aramalarda 50 bin Euro, 800 dolar ve 10 bin 300 TL nakit para ile 2 adet ruhsatlı tabanca ele geçirildi. Ayrıca soruşturma kapsamında Kaplan’ın ofisinde yapılan aramada da kasa içerisinde bin 150 gr altın, 31 bin 650 Euro, 16 bin dolar ve 33 bin 310 TL bulundu.

Ayhan Bora Kaplan sünnet düğünü