Ayhan, "CHP, İYİ Parti'ye 15 milletvekili vererek en büyük hatayı yapmıştır"

TAKİP ET

CHP Eski İl Başkanı ve İzmir Milletvekili Selçuk Ayhan, İYİ Parti'nin seçimde aldığı oyu CHP'ye kızan ama oy veren seçmenden aldığına vurgu yaparak "Yani golü CHP'ye attı" dedi.

Genel seçimlerde Millet İttifak'ında yer alan İYİ Parti'ye CHP tarafından 15 milletvekili verilmesinin büyük bir hata olduğunun altını çizen Ayhan tepkisini şu sözlerle sürdürdü:

"CHP, İYİ Parti'ye 15 m.vekili vererek en büyük hatayı yapmıştır. Bunun nedeni kendi kadrolarının iktidar eşiğini atlayacağına inanmamak ve İyi partiyle cumhur ittifakının oylarını böleceğini düşünmekti. Bana göre asıl oyu,tek adam düzenine karşı çıkan,laik cumhuriyete bağlı ,Chp ye de kızan ama oy veren seçmenden aldı.Yani golü CHP ye attı.Hala da atmak için çaba harcıyor. Seçim öncrsi CHP içine müdahale ederek 2 aday çıkarmaya çalıştı.Masayı dağıtarak seçim kazanmak için psikolojik üstünlüğü kaybettirdi.Kendide kaybetti. Şimdi CHP üzerinden yerel yönetimlerde maya tutmaya çalışıyor. Ben Meral hanımı rencide edecek yorum yapmak istemiyorum.Ama bence yolu açık olsun."

CHP İYİ Parti 15 milletvekili Selçuk Ayhan