AYHAN, 'KAZANIMLARI ARTTIRARAK İKTİDARA YÜRÜMELİYİZ'

TAKİP ET

CHP İzmir İl eski Başkanları'nı bir araya toplamak için girişimlerde bulunan Selçuk Ayhan, yerel seçimler sonrası çok fazla kazanım olduğunu belirterek; 'Bu kazanımları daha da arttırarak iktidara yürümeliyiz' dedi.

Begüm Burçak GÜNAY/GERÇEK HABERCİ-ÖZEL HABER- CHP İzmir il başkanı olarak görev yapmış isimler Cuma günü saat 19:00’da Tarihi Asansör’de gerçekleşecek bir toplantıda bir araya gelecek. Toplantının öncüsü olan Selçuk Ayhan, gerekçelerini ve içeriğini GERÇEK HABERCİ’ye anlattı. 31 Mart Yerel Seçimleri’nin kazanımlarının fazlalığına dikkat çeken Ayhan, “Elde edilen ve partimizi iktidara taşıyacak bu kazanımları giderek arttırmalı ve bu yönde çalışma yapmamız gerekiyor. İçinde olduğumuz kongre sürecinde seviyeli saygı içerisinde hareket ederek partimizin başarısı için en iyi kadroları göreve getirerek yürümemiz gerekiyor. Partililerimizi bu çerçevede daha doğru davranmaya yönlendirmeliyiz. Cumhuriyet Halk Partisi’ni ve onun programlarını bu süreçte kamuoyuna daha iyi net anlatmamız gerektiğini düşündüğümüz için tüm başkanlarımız ile hemfikir olarak bir araya geleceğiz” dedi.

Sonuç Bildirgesi yayınlanacak

Toplantı sonrası bir sonuç bildirgesi hazırlayacaklarına da değinen Selçuk Ayhan; “Hazırlanacak sonuç bildirgesi ile insanları daha doğru davranmaya yönlendirmek için çalışma yapacağız. Eski başkanların geçmiş tecrübelerini yeni genç kadroların dinamizmi ile buluşturarak, iktidar yolunda önemli mesafeler kat edeceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

Kimler katılacak?

Cuma günü saat 19:00’da Tarihi Asansör’de gerçekleşecek toplantıya Selçuk Ayhan dışında il eski başkanlarından Rıfat Nalbantoğlu, Bedri Serter, Tacettin Bayır, Feridun Gökhan, Asuman Ali Güven, Ali Engin, Ekrem Bulgun, Bülent Baratalı ve Alaattin Yüksel’in katılacağı öğrenildi.