Babalara Miniklerden Duygusal Armağan

TAKİP ET

Babalarına el izlerini armağan ettiler

Her yıl Haziran ayının ikinci pazar günü kutlanan Babalar Günü tüm yurtta olduğu gibi İzmir'de de düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Yaşları 3 ila 5 arasında değişen Soylu Anaokulu Plus öğrencileri de Babalar Günü için hazırladıkları gösteri ve armağanlarla ailelerine duygusal anlar yaşattı.

 

Okulda düzenlenen etkinliğin ilk bölümünde sahne alan öğrenciler babaları için öğrendikleri şarkıları hep birlikte söyledi. Yaş gruplarına göre sahneye çıkan minikler seslendirdikleri şarkılarla anne ve babalarını mest etti. 

 

Kutlamanın son bölümünde ise minikler aynı zamanda öğrenci velisi olan Nesrin Beslikoç ile Deniz Limni tarafından tasarlanan t-shirtleri babalarına takdim etti. Kalplerinin üzerinde denk gelecek şekilde çocuklarının el izlerinin basılı bulunduğu hediyelerini alan babalar duygusal anlar yaşadı.

 

“Babaların emeği büyük”

 

Eğlenceli geçen etkinliğin sonunda ailelere seslenen Soylu Anaokulu Plus'ın Kurucusu Dilek Soylu, çocuklarının iyi bir geleceğe sahip olabilmesi için gecesini gündüzüne katan, çalışıp çabalayan babaları yılda bir kez de olsa kendilerini özel hissettirmek istediklerini söyledi. Öğrencilerin hazırladığı etkinlikle babalarına ömürleri boyunca unutamayacakları bir hediye verdiklerinin altını çizen Soylu, “Annelerin olduğu gibi babalarımızın da çocuklarımız üzerinde büyük bir emeği var. Bu vesileyle çocukları için iyi bir gelecek hazırlama telaşında olan tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyorum” diye konuştu. 

baba minik el İzleri armağan babalar günü