Bahçeli-Akşener diyaloğu: Tebessüm etti, ağzını kapattı

TAKİP ET

Anıtkabir'deki 10 Kasım törenlerinde Bahçeli'yle Akşener'in konuşması dikkat çekti. Akşener, Bahçeli'yle konuşmasının bir bölümünde basın mensupları görüntü alırken, ağzını eliyle kapattı.

Anıtkabir'deki 10 Kasım törenleri siyaset sahnesinin kavgalı liderleri MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasındaki sohbete sahne oldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve MHP lideri Devlet Bahçeli, Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını kaybedişinin 85. yıl dönümünde Anıtkabir’de devlet erkanının katılımı ile düzenlenen törende bir araya geldi. Akşener ve Bahçeli’nin yana yana sohbet ederek yürümesi dikkat çekti.

Sözcü'nün haberine göre Akşener, Bahçeli’ye söylediği ifadeler duyulmaması için eliyle ağzını kapattı. Bahçeli ise tebessüm ile karşılık verdi. Merdivenlerin bittiği noktada ayrılan iki liderden Akşener, Bahçeli’ye ‘Hayırlı günler’ diledi. Akşener’in ardından İYİ Partili kurmaylar da Bahçeli’nin elini sıktı.

MHP'DEN İHRAÇ EDİLİP İYİ PARTİ'Yİ KURMUŞTU

2016’da MHP’den ihraç edilen Meral Akşener, 2017 yılında İYİ Parti’yi kurmuştu. Akşener, İYİ Parti’nin kuruluşundan itibaren MHP lideri Bahçeli ile birbirlerine yönelik sert açıklamalarıyla gündeme geldi.

Bahçeli Akşener