Bahçeli: MHP, anket şirketlerini bozguna uğrata uğrata geliyor

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli’nin konuşmasından başlıklar şöyle:

"Toplantı yaptığımız meydanlar dolup taşmaktadır. Masalarda değil meydanlardayız.

MHP, algı oyunlarını bozarak,  iftira düzeneklerini yıkarak geliyor. MHP, kiralık kalemlerin sahiplerini yenerek geliyor. MHP, anket şirketlerini bozguna uğrata uğrata geliyor.

2023 yılında adayımız belli kararımız nettir. Onun bunun ağzına bakan, el açan siyasi güruhun önümüze taş koyması, mücadelemizi sekteye uğratması beyhudedir.

2023 yılında 100. Yıl dönümü cumhurun demokrasi zaferiyle kristalleşecek, Türkiyemizin hızına kimse yetişemeyecektir.  Zillet partilerinin başkanları sadece havlu atmayacaklar, geride kalan hayatlarını kireçlenmiş vicdanlarıyla, hüsran verici travmatik çalkantıyla geçirmek durumunda kalacaklardır.

Aklı kalemden, kalemi ahlaktan, ahlakı ilimden ayrı görmek zannederim çok zor hatta imkânsızdır. Bizim inanışımızda alimin ölümüyle alemin ölümü bir tutulmuştur.

Bizim gelecekten tasarruf etmeye hakkımız yoktur. Öğretmenlerimize ne yapsak, ne hak versek bin defa helal olsun diyorum. 3 Şubat 2022’de TBMM’de kabul ettiğimiz öğretmenlik meslek kanunu çok ciddi kazanım ve gelişmedir.

3600 ek göstergeye hak sahibi öğretmenlerimiz resmen kavuşacaklardır. Şimdiden hayırlı olsun. Atanamayan hiçbir öğretmen bırakmayacağız. Ücretli, sözleşmeli veya bir başka ad ve tanım altında hiçbir öğretmen kalmamalı, hepsi kadroya geçirilmelidir.

Ahlaklı insan sorumluluk bilinci yüksek insan demektir.  Bir sorunun başka bir sorunla çözüldüğü ise görülmemiştir. Sıkıştıkları her saha ve zeminde demokrasi propagandası yapan bölücü ve yıkıcı odaklar aslında anarşizme saplanmış, bayraksızlardır. Barıştan, haktan, hukuktan bahsedip yapmadıkları iğrençlik ve ihanet bırakmayanlar her seferinde çürük tahtaya çivi çakmakla uğraşan vatansızlardır.

İnsan haklarını en çok telaffuz edenler bu hakka en fazla zarar veren zırva kişilerdir,. Zehri zemzem suyu diye servis edenler, hıyaneti hak kılıfıyla gizleyip örtenlerin foyası meydandır. Hak kavramının bir hukuki bir de manevi tarafı vardır.

İhanet, kötülük, suç işlemek, insan öldürmek bir hak değildir. Bunların hepsi hukukun konusudur.

Küfür bir hak değil ahlak sorunudur. Terör bir hak değil ağır bir insanlık suçudur. Merakımız şudur: Temel hak ve hürriyetler ekseninde mangalda kül bırakmayan çevrelerin asıl varmak istedileri yer neresidir?"

devlet bahçeli MHP anket şirketleri