Bahçeli, Sırrı Süreyya Önder'in fotoğrafını okşayarak taziyelerini iletti
Kalp ameliyatı sonrası Meclis'e dönen MHP lideri Devlet Bahçeli, vefat eden DEM Parti Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için düzenlenen anma törenine katıldı.
Yaklaşık üç ay önce geçirdiği kalp operasyonunun ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) dönen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sürpriz bir adım attı. Bahçeli, geçtiğimiz hafta yaşamını yitiren DEM Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder için Meclis'te yapılan anma törenine katıldı.
BAHÇELİ, ANMADA DEM VEKİLLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
Sırrı Süreyya Önder’in anısına düzenlenen törende DEM Partili milletvekilleri hazır bulunurken, Bahçeli'nin de törene katılması dikkat çekti.Devlet Bahçeli, Sırrı Süreyya Önder’in fotoğrafını okşayarak taziyelerini iletti.Bahçeli'nin DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ile diyalog kurduğu görüldü.
BAHÇELİ KONUŞMA YAPMADI
MHP lideri Devlet Bahçeli konuşma yapmadan Meclis'ten ayrıldı. İlerleyen saatlerde ise Bahçeli'nin MHP 'li milletvekilleriyle bir araya gelmesi bekleniyor.