BALÇOVA BİRLİK RAMAZAN SOFRALARINA BEREKET GETİRDİ 

TAKİP ET

Balçova Birlik Yardımlaşma (BBY) gönüllüleri, örnek çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. BBY, İzmir iş insanlarının desteğiyle ihtiyaç sahibi ailelere yüzlerce erzak paketi dağıttı. BBY Koordinatörü Ayhan Kindik, "Hayırseverlerimiz ile ihtiyaç sahiplerine köprü olduk. İyiliğin hastalıktan daha bulaşıcı olduğunu gördük"dedi.
DAYANIŞMAK YURTTAŞLIK GÖREVİMİZ
Balçova Birlik Yardımlaşma (BBY) gönüllüleri, iş insanı Ayhan Kindik Koordinatörlüğünde önemli bir misyonu yerine getirdi. Ramazan ayı dolayısıyla yüzlerce ihtiyaç sahibi aileye gıda desteğinde bulunan BBY'nin farklı projelerde ihtiyaç sahiplerine olan desteğinin devam edeceği belirtildi. BBY Koordinatörü Kindik, "Coronavirus (Covid-19) salgınının esnaf ve halkta meydana getirdiği ekonomik problemler gün geçtikçe artıyor. Salgın maddi durumu elverişli olmayanları daha fazla zor durumda bırakırken, bazı yurttaşlarımızda taze ekmek yerine düşük fiyata satıldığı için bayat ekmek almayı tercih ediyor. Balçova Birlik gönüllüleri olarak içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla aksiyon almayı yurttaşlık görevi olarak addediyoruz.  Bu zor dönemde geçim sıkıntısı çeken vatandaşların temel ihtiyaçlarının karşılanması için gönül dostalımızla işbirliği yaptık. İhtiyaç sahibi ailelerin sofralarını bereketlendirmeyi başardık"dedi. 
 İYİLİK HASTALIKTAN DAHA BULAŞICI
Balçova'daki yardım gönüllülerinin gün geçtikçe attığını vurgulayan BBY Koordinatörü Ayhan Kindik, "Balçovalı insanlarımız kadirşinastır. Dayanışma ruhuna sahiptir. Yıllar önce az sayıda insanımızla bir iyilik hareketi başlattık. Bu hareket maya tuttu.  Bu yılki çalışmalarımızdaki katkıları için Zeki Ağaca, Kadir Sinan, Sedat Şahin, Bülent Bodur, Ömer Erdem, Kerim Kaşka, Cemile Çallı, Murat Aslan, Hüseyin Güven, Aysel Çiçek ve Özgür Odabaşı'na teşekkür ediyorum. Pandemi bulaşıcı ama ondan daha da bulaşıcı olan şey iyilik. Bu iyilik çalışmalarımız ilçemizde gün geçtikçe artarak devam edecektir. Bizler gelecek nesillerimizi örnek davranışlar ortaya koyarak aşılamaya çalışıyoruz."şeklinde konuştu.  
Değerlendirmesi yapılan ve uygun bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara özenle hazırlanan gıda kolileri tek tek teslim edildi. Yurttaşlar Balçova Birlik Yardımlaşma gönüllülerinin destek için BBY Koordinatörü Ayhan Kindik'e teşekkür ederek, "Zor günümüzde bizi hatırlayıp destek oldukları için Allah razı olsun. Çok teşekkür ederiz" dedi.