BALÇOVA'NIN SEÇİM TAKVİMİ BELLİ OLDU

TAKİP ET

CHP'de delege seçim takvimi işlemeye devam ediyor. Seçimde 4 gün geride kalırken bazı ilçeler de ise hala takvim belli olmadı. 

Sevilcan GÜNAY/GERÇEK HABERCİ-Selçuk’ta seçim takvimi belirlenmeye çalışılırken 60 Mahallesi bulunan Torbalı’da seçimin 14 Kasım Perşembe günü Ertuğrul ve Tepeköy Mahallerinde başlayacağı ve 29 Kasım’a kadar devam edeceği öğrenildi. 8 Mahallesi bulunan Balçova’da ise takvim belli oldu.8 mahallede aynı gün oy kullanacak.  İşte Balçova’nın seçim takvimi;

Bahçelerarası, Çetin Emeç, Eğitim, Fevzi Çakmak, İnciraltı, Korutürk, Onur, Teleferik Mahalleri 17 Kasım Pazar günü seçime gidecek. 

Öte yandan Gaziemir’de seçime gitmeyen Beyazevler, Binbaşı Reşat, 9 Eylül ve Emres Mahallerinde seçimlerin 16 Kasım Cumartesi günü yapılması bekleniyor.

Karabağlar’da ise tarihi belli olmayan son 15 mahallenin de seçim takvimi belli oldu. Maliyeciler 12 Kasım Salı, Ali Fuat Cebesoy 13 Kasım Çarşamba, Gülyaka, Devrim, Poligon Mahalleri 16 Kasım Cumartesi, Esentepe, Basın Sitesi, Arap Hasan, Cennetçeşme, Çalıkuşu, Şehitler, Bozyaka, General Kazım Özalp, Yüzbaşı Şerafettin ve General Asım Gündüz Mahalleri 17 Kasım Pazar günü sandığa gidecek.