Barış Yarkadaş'tan AK Parti kulisi; "Bireysellik çok fazla ön planda, grubun kontrolü kaybedildi"

TAKİP ET

"Külliye ile parlamento grubumuz arasındaki bağ koptu"

Korkusuz yazarı Barış Yarkadaş, ismini açıklamadığı bazı AK Partili isimlerin “Külliye ile parlamento grubumuz arasındaki bağ koptu. Biz artık ne kendi gündemimizi ne de muhalefetin gündemini takip edemiyoruz. Gündemi son dönemlerde hep muhalefet belirliyor” değerlendirmesini aktardı.

Yarkadaş’ın aktardığına göre; milletvekillerin bu gibi bazı durumları anlatmak için Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yoğun bir şekilde randevu talep ettiğini söyleyen aynı AK Partili yönetici, "TBMM grubunu başarısız olarak değerlendiren arkadaşlarımız var. Bireysellik çok fazla ön planda. Grubun kontrolü kaybedildi” tespitini yaptı. Erdoğan’ın şikayetlerin artması üzerine önümüzdeki günlerde milletvekilleri ile gruplar halinde görüşeceğini de belirten söz konusu AK Partili, “Sanırım orada herkes Reis’e gerçek tabloyu anlatacak” dedi.

Aynı isim son günlerde ortaya atılan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın Cumhurbaşkanlığı’na aday olabileceği iddiasına ilişkin olarak da, “Cesaret edemez…” yorumunu yaptı.