BAŞKAN GÜVEN'DEN "NEREDE BİR SEÇİM VARSA ORADA ADAY OLMAK…" ÇIKIŞI

TAKİP ET

Bornova'da 5 Ocak olarak belirlenen ilçe kongresinde aday olmayı isteyen ve bu kez seçilerek gelmeyi planlayan İlçe Başkanı Asım Güven kongre süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Sevilcan GÜNAY/GERÇEK HABERCİ- Henüz aday olup olmadığını açıklamasa da aday olmayı ve bu kez seçilerek gelmeyi isteyen CHP Bornova İlçe Başkanı Asım Güven, delege seçimlerinden güçlü çıkamadı. Ancak yakın çevresine ilçe ile ilgili güzel çalışmalar yaptığını aktaran, ‘ benim çalışmalarım ortada beni bunlarla değerlendirmeliler’ dediği kulislerde dolaşırken Başkan Güven kongre süreci ile ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamasında kongre tarihini de duyuran, adaylara ve delegeye yönelik sitemleri ve sert eleştirileri dikkat çeken Güven, “Nerede bir seçim varsa orada aday olmak, Milletvekilliği olmadı, Belediye Başkanlığı, olmadı İlçe Başkanlığı’na aday olmak, ben yoksam olmaz anlayışının, özveriyle çalışıp delege seçilen arkadaşlarımız tarafından ilgi görmeyeceğine inancım tamdır” dedi. 

Başkan Güven’in yaptığı açıklamanın tamamı şu şekilde; 

“Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezimizin ilan ettiği kongre takvimine göre; kongre delege seçimlerimizi 45 mahallemizde tamamladık. Bornova İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu kararı ile 29. Olağan Kongre takvimimizi 05.01.2020 Pazar günü saat 10.00’da Evka 4 Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde yapma kararı aldık. 

Bu kongrenin tek kazananı Cumhuriyet Halk Partisi olması için, elimizden gelen maksimum çabayı göstereceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın.

Önümüzdeki kongre ve kurultay sürecinde, partimize emek verip, iktidara yürüyen bu süreçte ben değil, biz anlayışıyla çalışan, emeğin en yüce değer olduğunu benimseyen, partili arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Ancak şu an bir gerçekle karşı karşıyayız. Nerede bir seçim varsa orada aday olmak, Milletvekilliği olmadı, Belediye Başkanlığı, olmadı İlçe Başkanlığı’na aday olmak, ben yoksam olmaz anlayışının, özveriyle çalışıp delege seçilen arkadaşlarımız tarafından ilgi görmeyeceğine inancım tamdır. 

Partimizi iktidara taşıyacak ve partisi için taş üzerine taş koyan, emekten yana, üyeleriyle ve halkıyla iç içe olan kadroların iş başına gelmesi en içten temennimdir.