Başkan İsmail güven tazeledi

TAKİP ET

İzmir Müteahhitler Federasyonu Genel Kurulu Gerçekleşti. İzmir Müteahhitler Federasyonu Genel Kurulu gerçekleşti. Başkan İsmail güven tazeledi.        

Helin UZUNGET/Kıymet OCAK - GERÇEK HABERCİ- İzmir Müteahhitler Federasyonu Genel Kurulu İzmir Ticaret Odasında gerçekleşti. Milletvekili Necip Nasır’ın katıldığı toplantıda açılış konuşmasını yapan Federasyon Başkanı İsmail Kahraman, “ İstihdama önemli bir katkı sunan ve kentsel dönüşüm otogar yönetmeliği gibi alanlarda.  Bu kapsamda ticaret odamız ve üyelerimizle birçok etkinlik düzenledik. İzmirli müteahhitler olarak bu dönem çok şanslıydık.  Kentsel dönüşüm için İzmirli firmalarımız gerekli olan ilgiyi göstermiyor. Eski alışkanlıklardan vazgeçmeliyiz. Bütün olsun hepimizin olsun anlayışında hareket etmeliyiz. Gücümüz yetmiyorsa proje ortaklığı yapmamız kıymetli olacaktım. Derneklerimize sahip cikalim . Deprem yaralarını birlikte sarıp dönüştürecek irade burada var” ifadelerini kullandı. İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Mahmut Özgener, "Kendilerini aradığımızda ulaşıp sektör sorunları için goruslerimiziviletiuorus. Proje ve çalışmalarımıza tam destek verdikleri için kendilerine teşekkür etmek istiyorum. Bizler üyelerimizin hepsine tek tek dokunmasakta bir cok sektörle bağlantısı olan sorunların çözümü için gece gündüz çalışıyoruz. Çimento beton fiyatlarının artması cok olumsuz bu fiyatlar konusunda ivedilikle bir fiyat mekanizması oluşturulmalı  " dedi.
 
'KENDİMİZİ GELİŞTİRMELİYİZ'

İşbirliği vurgusunda bulunan İzmir Müteahhitler Derneği Kurucu Üyesi ve İzmir Ak Parti Milletvekili Necip Nasır, " Öncelikle değerli meslektaşlarım tarihi geçmişi vizyon ve misyonuyla izmir ticaret odasının is birliğini oluşturması. Merkez ve yerel anlamda köklü olabilmesi inancıyla  2018 yılında inandığımız doğrular sonucunda mücadele ettik .. Ülkemizin lokomotif sektörü istihdama verdiği katiliyle en önemli sektör. Bolgesel hic bir amaç gitmeden İzmir çıkarları için birleşen bir yapımız var. İzmir'den başlayan bu hareketle Ankara'da ve TOBB'da meclisin oluşmasına öncü oldu. Sorunlarımızı ifade etmemiz mümkün değildi. İzmir ticari parlamentosu olarak gördüğümüz sektörün çözümü noktasında çözüme gitmemiz mümkün değildi. Deprem ara komisyonunun sonuçlarına göre eski müteahhitlik kalmadı tüm konut ve mekanlara kimlik belgesi verilecek. O projenin kimin tarafından yapıldığını göreceğiz. İzmir müteahhitleri olarak kendimizi geliştirmek zorundayız. Ortak projeler yapmalıyız" diye konuştu. Oy birliğiyle kabul edilen listede  İsmail Kahraman ve yönetim kurulu  yeniden göreve seçildi.