Başkan Pehlivan helva kavurdu, iftarlık dağıttı

TAKİP ET

Menemen'de gönüller bir oldu

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, belediye aşevinde helva kavurdu, iftarlık dağıttı. Daha sonra Menemenli bir ailenin iftar sofrasına misafir olan Başkan Pehlivan, “Menemen ile ilgili çok güzel hayallerimiz var” dedi. 
İFTARLIKLAR BAŞKANDAN
Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan ve beraberindeki heyet, ilk olarak ilçedeki dar gelirlilere yardımda bulunan Menemen Belediyesi Aşevi’ni ziyaret etti. Personele kolaylıklar dileyen Başkan Pehlivan, ihtiyaç sahipleri için elleriyle çorba karıştırdı ve helva kavurdu. Daha sonra hazırlanan iftarlıkları hemşehrilerine dağıttı. 
Türk Kızılayı gönüllülerine ve destek olan hayırseverlere teşekkür eden Başkan Pehlivan, “Türk Kızılay İzmir Şube Başkanlığı ve ilçemizdeki hayırsever iş insanlarımızın katkılarıyla, Ramazan ayı boyunca her gün ilçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi 3 bin 500 vatandaşımıza iftarlık yemek dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Ramazan ayı sonunda 105 bin vatandaşımıza iftarlık yemek dağıtmış olacağız. Ramazan Bayramı’na kadar 10 bin ihtiyaç sahibi hemşehrimize erzak yardımlarımızı da sunacağız. Tüm hayırsever vatandaşlarımızın hayırlarını Allah kabul etsin. 
Başta Türk Kızılay İzmir Şube Başkanlığı olmak üzere, sundukları katkılarla daha fazla sayıda aileye ulaşmamızı sağlayan ilçemizdeki hayırseverlere ve bu faaliyetlerin başarıyla yürütülmesine önemli katkıları bulunan belediye emekçilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

MİNİKLERE SÜRPRİZ
 Başkan Pehlivan daha sonra eşi Filiz Pehlivan ile birlikte Cemal-Ayten Altunkaynak ailesinin iftar sofrasına konuk oldu.  Çiftin çocukları Eyüp (11), Cemile Tuğba  (8) ve Muhammed Kerem (4) ile yakından ilgilenen Pehlivan çifti, onlara hediye vermeyi de ihmal etmedi.
“EMRİNİZDEYİZ”
Aile ile sohbetinde ‘Daha güzel bir Menemen için ne istersiniz’ şeklinde de fikrilerini alan Başkan Pehlivan, “Sizlerin görüşleri bizler için çok önemli. Kente değer katacak projelerimiz var. Daha yaşanabilir bir Menemen için emrinizdeyiz” dedi. 
Koronavirüs tedbirleri kapsamında toplu Ramazan organizasyonlarının iptal edildiğini ancak vatandaşlarla gönül bağının koparılmaması için iftar sofrasına konuk olduklarını dile getiren Başkan Pehlivan, “Ramazan’ın bereketini hemşehrilerimizle paylaşırken bir yandan da ilçenin sorununu birinci ağızdan dinliyoruz, çözümlerini de el birliğiyle çözmeye gayret ediyoruz. Rabbim, tuttuğumuz oruçları, ibadetlerimizi, dualarımızı kabul etsin” diye konuştu.  
Aynı gün Belediye Başkan Yardımcılarımız ve Cumhur İttifakı Meclis Üyelerimiz de Menemen’in farklı mahallerinde iftar sofralarına konuk olarak, erzak yardımında bulundu.