Batman Petrolspor-Siirt Spor maçında "Hükümet istifa" sloganları yankılandı

TAKİP ET

Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarının ardından Batman Petrolspor taraftarları da "Hükümet istifa" diye slogan attı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarının ardından Batman Petrolspor taraftarları da "Hükümet istifa" diye slogan attı.

TFF 2. Lig ekiplerinden olan Batman Petrolspor bugün evinde Siirtspor'u ağırladı. Batman Petrolsporlu taraftarlar maçın beşinci dakikasında "hükümet istifa" tezahüratları yaptı.

Batman Petrolspor'un ev sahipliğinde oynanan dostluk maçı, TRT Kurdî'de yayımlandı. Maraş'ta 6 Şubat'ya saat 04.17’de meydana gelen depremde hayatını kaybedenlerin anısına maçın 4’üncü dakikasının 17’nci saniyesinde taraftarlar sahaya atkı ve berelerini attı. Ardından statta "Hükümet istifa" sloganları yankılandı. 

TRT Kürdi’nin canlı yayınladığı Batman Petrolspor-maçı sırasında atılan slogan ekran başından da duyuldu.

Karşılaşmanın diğer dakikalarında ise depremden etkilenen illerin plakası okundu. Batmanlı taraftarlar da plakalara karşılık "Burada" diye tezahüratta bulundu. Batman Petrolspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada depremzedeler için yaklaşık 300 bin lira toplandı.Maçtan elde edilecek tüm gelirin depremde etkilenen vatandaşlara yardım amacıyla kullanılacağı duyuruldu. 

25 Şubat'ta Fenerbahçe taraftarları, Konyaspor maçı sırasında "Hükümet istifa" tezahüratı yapmıştı. İki gün sonra, Beşiktaş'ın Antalyaspor'u konuk ettiği maçta da aynı slogan Beşiktaş tribünlerinde yankılanmıştı.

 

 

Batman Petrolspor Siirt Spor Hükümet istifa