Bayraklı'dan muhteşem kutlama

TAKİP ET

Bayraklı Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. yıl kutlama etkinlikleri kapsamında yüzlerce ‘vosvos’ tutkunu ile biraraya geldi. Araçlarla yapılan koreografide “1923-2023, 100. YIL” yazıldı. Başkan Sandal, kendi kullandığı araç ve yüzlerce vosvosla birlikte Bayraklı turu attı.

100. YILA ÖZEL KOREOGRAFİ
Bayraklı Belediyesi’nin hafta boyunca süren Cumhuriyet kutlamaları ‘vosvos’ araçlarla hazırlanan koreografi ve ilçe turuyla tavan yaptı. Çiçek Mahallesi’ndeki pazar alanında toplanan 168 ‘vosvos’ Cumhuriyet kutlamalarına coşku kattı. Alana, araçlarla “1923-2023, 100. YIL” yazıldı.

BAŞKAN SANDAL DİREKSİYONDA
Koreografinin ardından araçlarla Bayraklı turu atıldı. Belediye Başkanı Serdar Sandal, Eşi Aylin Sandal ve oğlu Yağız Sandal ile birlikte bindiği ‘vosvos’u kendisi kullandı. 168 araç ve 200’ün üzerinde vosvos tutkunu korteje katıldı. Kentin en işlek cadde ve sokaklarında gerçekleşen korteje vatandaşlar da balkonlarından ve dükkanlarından bayrak sallayarak eşlik etti.

“BU GURUR BİZİM”
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünü hafta boyunca coşku, sevinç ve gururla kutladık. Bizleri yalnız bırakmayan vosvos tutkunlarına da teşekkür ederiz. Saat 18.00’de, 100. Yıl Kortejiyle bu şanlı günü taçlandıracağız. Herkesi bekliyoruz” dedi.

Bayraklı muhteşem kutlama