BAYRAKLIDA SEÇİM YARIŞI 2 GÜNE SIĞACAK

TAKİP ET

Delege seçimlerinin merak edildiği ilçelerden olan Bayraklı 'da seçim 23 Kasım günü başlayacak. Belediye Başkanı Serdar Sandal'ın müdahil olmadığı seçimlerin nasıl sonuçlanacağı merak ediliyor

GERÇEK HABERCİ- Bayraklı ‘da delege seçim listesi açıklandı 24 mahallesi bulunan Bayraklı ’da seçim iki günde son bulacak. Sosyal medya hesabından listeyi açıklayan CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, listenin üzerine de bir mesaj yazdı ve birlik beraberlik mesajı verdi. 

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper’in mesajı şu şekilde; 

“Değerli yol arkadaşlarım, 

Biz; Cumhuriyet Halk Partililerin ülkemizin ve partimizin geleceğine ilişkin çok önemli sorumlulukları vardır. Bu sorumlulukların bilinciyle partimizin kıymetli kültürüne ve tarihsel değerine katkı sunmak isteyen her bir yurttaşımızla ortak paydalarda buluşarak kol kola, omuz omuza girerek partimizi iktidara taşıma mücadelesi veriyoruz.

ALPER: GERÇEK EMEK VEREN KİM OLURSA OLSUN EMEĞİN YANINDA OLACAĞIZ

"Yükümüz ağır, hedeflerimiz büyüktür"

Tamda bu bilinçle Bayraklı ilçe Yönetimimiz ile bu akşam ilçe Kongremize giden yolda ilk startımızı 24 Mahallemizde yapılacak Delege Seçim tarihini ve yerlerini belirleyerek vermiş bulunmaktayız.

Birbirimizi kırmadan, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden Sen, O, Ben demeden hep birlikte mahallelerimizde delege seçimlerimizi gerçekleştireceğiz.

Gerçek emek veren kim olursa olsun emeğin yanında olacağız.

Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı ilçemizde delege seçimi takvimimiz tüm Bayraklı halkına ve tüm örgütümüze hayırlı olsun.

Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Örgütü.”

16 MAHALLE BİR GÜNDE

Bayraklı ‘da seçim yarışı 23 Kasım Cumartesi başlayacak ve 24 Kasım Pazar son bulacak. Seçim tarihleri şöyle;

16 Mahalle aynı anda seçime gidecek. Postacılar, Org. Nafiz Gürman, Çay, Körfez, Gümüşpala, Bayraklı Merkez, 75. Yıl, Cengizhan, Refik Şevket İnce, Fuat Edip Baksı, Yamanlar, Alpaslan, Çiçek, Muhitin Erenler, Turan Mahalleleri 23 Kasım Cumartesi günü sandığa giderek oy kullanacak.

Geriye Kalan 8 Mahalle; Manavkuyu, Mansuroğlu, Soğukkuyu, Onur, Emek, Adalet, Osmangazi, Doğançay ve Tepekule ise 24 Kasım Pazar günü seçime gidecek.