Bilet alamayınca otobüsü rehin aldı

TAKİP ET

Adana'da, İzmir'e gitmek isteyen hamile bir kadın parası olmadığı için bilet alamayınca Gaziantep'e giden bir otobüse binip tam 1 saat 15 dakika inmedi. Gecikme nedeniyle yolcular ve otobüs firması yetkililerinin tepki gösterdiği kadın, polis tarafından ikna edilerek araçtan indirildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN TÜRK'te Buket Aydın'ın sunduğu "40"a konuk oldu. Bakan Soylu, 'Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'la aranız nasıl?' sorusuna yanıt verdi.

"Aramız gayet iyi. Kabinede iki arkadaşız. İkimiz aynı futbol takımını tutuyoruz. Eşlerimiz iki iyi arkadaş. Aynı davanın adamlarıyız ve bir mücadele yapıyoruz" diyen Bakan Soylu, şunları söyledi:

"Siyaset içerisinde bu tip tezvirat çok yapılır, yapılacaktır da zaten. Berat Bey iyi yetişmiş bir adam. Hakikaten iyi yetişmiş. Aklı hızlı çalışan bir adam. Bunu başka ortamlarda söylediğim için de söyleyebiliyorum. Memleketimizin böyle iyi yetişmiş insanlara ihtiyacı var. Ama ne olacak, birilerinin arasında bir takım dedikodular oluşturacaklar ki siyasetin de kendi adına magazini var. O magazin de bir taraftan yürüyecek. Biz işimize bakıyoruz. İşimize bakmaya da devam edeceğiz."